Priručnik za samoliječenje

Drage magistre i magistri farmacije, farmaceutski tehničari, kolege iz farmacuetske industrije te svi ostali članovi stručne javnosti, online izdanje Priručnika o Samoliječenju je aktivirano u studenom 2018-e. Digitalno izdanje omogućuje veću dostupnost sadržaja. Također nam omogućuje brži i jednostavniji update sadržaja. Ugrađena tražilica olakšava pronalaženje poglavlja ili ključnih riječi. Dovoljno je upisati riječ ili dio riječi i tražilica će pronaći i dati na izbor sva poglavlja u kojima se nalazi tražena riječ ili njen korijen.

Online dizajn Priručnika prati koliko je to bilo moguće tiskanu verziju te na taj način vjerujemo da će se lako snaći korisnici tiskanog izdanja te također korisnici koji su se odlučili koristiti samo digitalnu verziju. 

U tijeku dva mjeseca se preko 500 korisnika odlučilo na korištenje online verzije Priručnika i registriralo. Jako nas veseli da je ta brojka svakim danom sve veća. Već sada smo u tijeku izmjena i revizija određenih poglavlja što će odmah biti vidljivo u online izdanju. Klikom na menu Kontakt otvara se opcija da nam pošaljete komentare. Vaši komentari su dobrodošli, oni će nam pomoći da nova verzija Priručnika bude bolja, prilagođenija upravo vašim potrebama.

Srdačno vas pozdravljamo te se nadamo da ćemo uskoro prilagoditi online verziju Priručnika da bude još više interaktivna

Vaš CASI